هدهدخراسان

ساختن دستگاه جوجه کشی و جوجه کشی

هدهدخراسان

ساختن دستگاه جوجه کشی و جوجه کشی

برای جوجه کشی نیاز به دستگاه جوجه کشی داریم.کار با دستگاه دستگاه جوجه کشی نیاز به شناخت کافی از جوجه کشی پرندگان و ..داریم.ما در این اموزش ها به شما علاقمندان اموزش خواهیم داد که چگونه با دستگاه کار کنید.پرندگان مختلف چگونه جوجه کشی می شوند.

بایگانی

۱ مطلب در آبان ۱۳۹۹ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

مقدمه

امروزه برای کنترل و مانیتورینگ گلخانه و سالن هایی که درمعرض چالش فساد و ...قرار دارند.حتما نیاز به کنترل پارامترهای فیزیکی محیط مانند نور ،دما،رطوبت،اکسیژن،دی  اکسید کربن و ...را می باشد.از این رو در گلخانه هاکه تمامی این پارامترها نیازمند صرف هزینه گزافی است.بنابراین نمیتوانیم از اتوماسیون گلخانه به صورت سطحی و گذرا عبور کنیم.دقت اندازه گیری دما و رطوبت بسیار حایز اهمیت است.دقت با کالیبراسیون متفاوت است.ک در ذیل به صورت مفصل به اینها می پردازیم.علاوه بر دقت اندازه گیری تامین جریان سویچ برای جت هیترهای گلخانه ای و همچنین رطوبت سازها و مه پاش ها از اهمیت به سزایی برخوردار است.

امروزه مانیتورینگ ها علی الرغم اینکه در محیط جغرافیایی گلخانه نصب می شوند.اما  شما میتوانید به سادگی در هرجغرافیایی فرامین لازم را به دستگاه اتوماسیون گلخانه صادر کنید.اتوماسیون هوسمند گلخانه ای علاوه بر اسال فرامین شما تمام خطاهای بوجود  آمده را برای شما رسال می کنند.و لذا در شریط بحرانی با یک تماس ساده و پیامک شما از وضعیت نامساعدگلخانه  مطلع خواهید شد.

کنترل دما

  1. دقت اندازه گیری بالا
  2. تامین جریان بالا برای سویچ جت هیترها
  3. سنسور پشتیبان برای مواقع حساس(زاپاس)
  4. بازه متغیر 0.1رجه تا 20رجه ّ(هیسترزیس)
  5. PID
  6. سنسور sht2x,sht7x
  7. سنسورds18b20

قبل از هرچیز مبحث کنترل دما نیازمند به یک اندازه گیری بسیار دقیق دما دارد.و براساس دمای بدست امده محیط گلخانه را کنترل میکند.دقت اندازه گیر سنسورها معمولابین 0.01درجه تا 0.1درجه سلسیوس است.که این خطای بسیار اندک برای محیط گلخانه چندان اهمیت ندارد.برای مبحث دمایی از همه چیز مهمتر بخش حسگر های دمایی است که بسیار حایز اهمیت است.امروزه کمپانی های زیادی هستند که سنسور های دماتولید میکنند.از بین انبوه  شرکت های سازنده حسگرهای دمایی شرکت سنسیرن سویس  است که پیشتاز است.سنسور های این شرکت هم از لحاظ سرعت و هم از لحاظ دقت فوق العاده هستند.

انواع مختلفی از سنسور های دمایی در بازار وجود دارند.به نطر اینجانب کسی که با فغالیت ههای گلخانه  ای سر و کار دارد باید شناخت نسبی از انواع سنسورها و میزان جریان کنداکتورهای اتوماسیون گلخانه  داشته باشد.چرا که شناخت حداقلی از سخت افزار های به کار رفته در اتوماسیون گلخانه تا حدودی جلوی سو استفاده های فروشندگان را خواهد گرفت.مثلا فروشنده ها همیشه سعی می کنند که اتوماسیون هایی که فروش نرفته اند به کلی تعریف و تمجید به  خردیار ناآگاه قالب میکند.اما وقتی خریدار دارای اظلاعات نسبی از وضعیت اتوماسیون های باشد. فروشندگان از ارایه اطلاعات غلط محتاطانه عمل میکنند.همه میدانیم که فروش یک مهارت است.بنابراین توصیه میکنیم که صرفا اطلاعات یک فروشنده مبنا نباشد.

تامین جریان هیتر

جت هیتر هایی که در گلخانه به منظور تامین دمای استاندارد.روشن می شوند.قطعا مصرف بالایی  دارند و جریان بالایی را نیاز دارند.که اتوماسیون گلخانه بایدتوانایی تامین این جریان را داشته باشد.صرفا جهت اطلاع بانید که در زمان سویچ شدن هیتر و کلا تمام مصارف الکتریکی جریان خیلی بالایی کشیده می شود.مثلادر کولر ها در زمان راه اندازی اولیه یا بهعبارتی در زمان روشن شدن اولیه نیاز به یک جریان استارت بالایی دارد.که معمولا این جریان فوق العاده بالاست.گاهی اوقات جریان استارت خیلی بالامی باشد.که باعث ایجاد جرقه می شود. و این جرقه ها اگر پر قدرت باشندبه بوبین های کنداکتور آسیب جدی می زنند.

یک اتوماسیون گلخانه باید بتواند جریان راه اندازی اولیه را تامین کند .بدون اینکه سویچ های ان اسیب ببیند.اسیب کناکتورها بسیار خطر ناک است.به فرض اینکه یک کنداکتور بوبین های ان ذوب شده و می چسبد.در این حالت جت هیتر یکسره شده و مدام روشن می ماند.خطرات اقتصادی بسیار جبران ناپذیری را به صاحب گلخانه وارد میکند.بنابراین اطلاعات فنی از جنس کنداکتورهای سویچ کننده و همچنین میزان عددی جریان کشی از آنها بسیار بسیار بسیار حایز امیت است.

سسنورهای دمایی

ازاین رو برای آشنایی بیشتردر زیر به پرصرفترین و محبوب ترین این سنسورها اشاره میکنیم:

  1. سنسورهای خانوادهsht (شرکت سنسیرن سویس)
  2. سنسور های مقاومتی (ترمیستور)
  3. سنسور ds118b20
  4. سنسورDHT111 ----و---- DHT22 
  5. LM35 (انالوگ)

مقایسه بین سنسورها:

از بین سنسور های مودر استفاده دراتوماسیون قطعاسنسور های شرکت SHTخارق العاده هستند.شرکت سنسیرن سویس انواع مختلفی از سنسور هارا ارایه داده است.که به خانواده های SHT1XوSHT2Xو SHT3Xو  SHT5X  و  SHT7Xجای معروفند.خانواده SHT1xدیگر تولید نمی شود.به عبارتی تولید آن متوقف شده است.اما خانواده اهی دیگر همچنان یکه تاز عرضه  دقت هستند.کافی است یک بار این سنسور را استفاده کنید.و دقت و سرعت انرا ببینید.قطعا دل کندن ازاین سنسور بسیار سخت است.چرا که هیچ سنسوری نمیتواند این دقت و این سرعت را برای شما به ارمغان بیاورد.ضمنا سنسورهای shtهمگی دیجیتال هستند .و نوع پروتوکل ارتباط دمایی انها نیز به همین منوال است.بنابراین در این حالت خبری از نویز و ... وجود ندارد.

ترمیستورها(NTCوPTC)

این گونه سنسورها مناسب ااتوماسیوننیستند.سنسور های ترمیستور یا NTC  و .....درواقع مقاومت هایی هستند، که متناسب با دمای محیط مقدار اهمی انها تغییر می کند.این گونه سنسورها در باز فراوان هستند.بهتر است بگوییم که این گونه سنسور ها با اندکی تغییر در اسم انها در اکثر دستگاها وجود دارد.مهمترین معایب این سنسورها این است که دقت پایینی دارند.نویز به شدت درانها تغییر میکند.این سنسورها انالوگ هستند .منظور از انالوگ این است که در این سنسور ها یک ولتاژی به پایه سنسور میدهند.به ازای دمای محیط در پایه دیگر مقداری ولتاژ بر اساس اهم سنسور ظاهر می شود که با ندازه گیری این ولتاژ مقدار دما از روی جدول انها اندازه گیری می شود.دقت کنید که عوامل زیاید هستند.که ممکن است که باعث القای ولتاژ در مدار این سنسورهای شوند.بنابراین از این رو این سنسور ها این ولتاژ های القایی را به عنوان دما به خروجی تحویل میدهند.که ما نها را به عنوان نویز می شناسیم.

علاوه بر اینها ترمیستورها از یک رابطه خطی پیروی نمیکنند.بنابراین چندان جالب نیستند.اما با همه این معایب این سنسورها امروزه کاربرد وسیعی در جاهایی که دقت چندان امیت ندارد می شود.

سنسورDS18B20

این سنسور ریجیتال می باشد و دارای دقت فوق العاده بالای یک دهم درجه است.وازه دیجیتال صرفا به معنای نمایش عقربه ای و دیجیتالی نیست.سنسورهای دیجیتالی از پروتوکل های دیجیتالی به منظور ارسال و درایفت اطلاعات استفاده میکنند.هنگامی که سنسورهای دیجیتالی به یک ایسی برنامه پذیر متصل می شود.صرفا سنسورهمانند یک ایسی عمل میکند.و داده های دمایی خود را در قالب کد های صفر و یک به ای سی منتقل میکنند.ولی سنسورهای انالوگ داده های دممایی خودرا به صورت خروجی ولتاز نشون میدهند.شما میتوانید دمارا در یک سنسورانالوگ را به یک اهم متر یا ولتمتر اندازه گیری نمایید.

تکنیک PIDچیست؟

تکنیک PIDدرواقع یک تکنیک برای کنترل دمای محیط  از طریق کنترل رفتار المنت می باشد.در این تکنیک معمولا از پالس برای کنترل رفتار المنت استفاده می شود.اتوماسیون هوشمند گلخانه با شلیک پالس به کنداکتورها(رله جامد).کنداکتور برای یک لحظه در موقعیت اتش قرار میگیرد.هیتر هارا روشن میکند.البته این تکنیک در جت هیتر ها قابل پیاده سازی نیست .یااگر هم پیاده شود.نمیتوان تمام قابلیت ههای این تکنیک را در گلخانه هایی  که با جت هیتر کار میکنند.عملی نمود.سیستم pidیکی از بهترین عملکرد های کنترل رفتار هیترهاست. در این حالت تلفات حرارتی صفر است.و دقت بالاتری در کنترل دما بدست میاید.این بدان معناست که وقتی دمای گلخانه برروی عدد27 تنطیم شود.در این حالت تلرانسی برای تغییرات دمایی وجود ندارد.

کنترل رطوبت  اتوماسیون گلخانه 

اتوماسیون مجهز به خروجی کنترل رطوبت ساز هستند.رطوبت ساز ها به اشکال مختلفی رطوبت تولید میکنند.کافی است که خرجی رطوبت ساز اتوماسیون را به رطوبت ساز مربوطه متصل کنید.در این حالت با کاهش رطوبت محیط گلخانه دستگاه رطوبت ساز میزان عددی رطوبت رادر گلخانه  افزایش می دهد. تامین رطوبت و رطوبت ساز در گلخانه دقیقا به اندازه بخش دما حایز اهمت است.معمولا در گلخانه ها بهروش مه پاش رطوبت تولید میکنند.میزان رطوبت در سالن های پرورش قارچ  که معمولا بالاتراز 90در صد می باشد.بسیار حایز اهمیت است.اتوماسیون های باید بتوانند در رنج های مختلف رطوبتی کار کنند.چونکه در رطوبت های بالااسیب  جدی به تجهیزات وارد می شود.مانند سنسورها و برد ها داخخلی اتوماسیون.

انواع رطوبت ساز ها:

  1. مهپاش
  2. التراسونیک
  3. بخور گرم
  4. نازلی(اب با فشار به یک سطح می زندو پودر می شود.)
  5. تولید رطوبت توسط یک فن و  پوشال کولر(کم مصررف ترین حالت)

تولید رطوبت بوسیله بخور گرم یکی از پر مصرف  ترین حالت هاست.که انرژی زیادی مصرف میکند.ومقرون به صرفه نیست.در این حالت یک المنت داخلی با  توان بالا سرخ می شودو اب را بخار داده و به بخار تولیدی به بیرون می می اید.در سطوح بالاتر این بخار باعث ایجاد تغییرات دمایی در فضای داخلی گلخانه خواهد شد.ه اندکی خطر ساز است.ولی تولید رطوبت هب این روش بسیار ساده است.

 

تولید رطوبت با سیستم التراسونیک

در این رو ش  یک سنسور پیزو با فرکانس 6کیلیو هرتز به ارتعاش در می اید.و ارتعاش پیزو به مولکول های اب برخورد کرده و باعث متلاشی شدن مولکول های اب می شود.سنسور های پیزو طول عمر پاینی دارند.و بعد از مدتی خراب می شوند.سیستم های پیزو باعث تولید بخار سردمی شوند.منظور ز بخار سرد بخاری است که هم دمابا اب داخل ظرف است.انتخاب این نامگذاری بیشتردر مقابل بخار گرم است که بخار تولید شده بسیار داغ است.ابی که به منظور تبخیر باید در ظرف  التراسونیک ها ریخت باید از نوع مقطر باشد .اب های سنگین باعث خرابیشدن سریع تر سنسورهای پیزو می شوند.در روش التراسونیک همراه اب املاح خاک هم در فضا معلق می شود.همین ذرات باعث می شود .که گرد سفید رنگی برروی  محصولات تولیدی گلخانه قرار گیرد که خاصیت گچی دارند.در روش نازلی هم اب با فشار به یک سطح می تاید.این حالت مشکلات فراوانی دارد چرا که فضای داخل گلخانه را شلخته و گل الود مینماید.

این دستگاه های ،بخاری مشابه ابر های متحرک تولید میکنند . که بیشتر در صحنه های تئاتر و ...برای رمانتیک شدن صحنه به کار می روند.در صورتیکه  یک لامپ رنگین در داخل مه تولیدشده  روشن شود.صحنه های جذابی خلق می شود.از این رو  این رطوبت ساز کاربرد های گسترده ای دارند.دقت کنید که چون در گلخانه ها این رطوبت سازها مدام روشن هستند.طول عمر کمتری دارند.این رطوبت ساز ها مصرف برق بسیار پایین تری دارند.ولی در عوض خیل گرانتر می باشند.

رطوبت سازهای دست ساز(ارزانتر و به صرفه تر)

از بین روش های مختلف تولید رطوبت،شیوه ه های  خلاق تری وجود دارند.که علی الرغم اینکه به سادگی مهیا می شوند و قابل ساخت هستند.از لحاط اقتثادی نیز به صرفه هسند.این گونه از رطوبت سازها به دلیل اینکه ساخته دست خود اپراتورهایاتوماسیونهاست،جذابیت بیشتری برخوردارند.در یک تجربه تجربه در یک سالن گلخانه برای تولید رطوبت از فن و یک تشت اب به همراه یک حوله حمام بهره گرفتیم .حوله را توسط یک نخ از سقف اویزان کردیم.جوری که بخش پایینی حووله در داخل تشت پر زا اب قرار می گرفت.حوله به روش فتیله اب را ب بالا می کشید.فن به حوله میزد.پرز هایی که در حوله وجود دارد باع می شود که سطح بیشتری برای تولید رطوبت مهیا شود شما میتتوانید از پوشاال کولر به جای حوله بهره ببرید.منتها پوشال نمی تواند همانند حوله ابرا بالا بکشد.بنابراین حوله هم کم مصرف است. و هم اینکه در یک مدت زمان اندک  رطوبت بالایی تولید می شود.علی الرغم همه اینها رطوبت تولید در این حالت سالم ترین رطوبت می باشد.

سسنورهای رطوبتی 

هدف مااز این مقاله آگاهی  مخاطب از سازو کار اتوماسیون ها ،در کنار شناخت شرایط فیزیکی گلخانه ههاست.بنابراین تا حدودی شناخت از سخت افزارهای به کار رفته دراتوماسیونمیتواند به ما کمک کند که از بین انبوه سنسورها و ...بهترین نمونه انها را برگزینیم.دربالا و زیر عنوان دما ،به صورت مفصل درمورد سنسورهای مختلف دما بحث کردیم.بعضی از سنسورهایی که در بخش دما معرفی شد درواقع به منظور تولید رطوبت نیز به کار می روند.معمولا امروزه کمپانیهای سازنده سنسورها تلاش می کنند تاتمام شرایز فیزیکی هوارا در قالب یک سنسور پک کنند.و بایک پک یکپارچه بتوان دما و رطوبت و فشار هوا و دی اکسید کربن و ...موجود دروهوا بدست اورد.

بنابراین یکی از بهترین سنسورهایی که هم برای اندازه گیری رطوبت کارایی دارد و هم برای اندازه گیری دما ،سنسور بسیار محبوب sht سویسی  می باشد.

 

کنترل اکسیژن 

اکسیژن یکی از مهمترین گازهای پروسه فتوسنتز است. اکسیژن مورد نیاز گیاه از طریق برگ ها ،وارد کلروپلاست می شود. و در سومین لایه به دام می افتد. در این لایه پدیده فتوسنتز وسیله اکسیژن سوخت و ساز مهمی را انجام میدهد. که به فتوسنتز معروف است.تنها سخت افزاری که بین اتوماسیون هوشمند گلخانه و هوای محیط ارتباط برقرار می‌کند. حسگرهای حساس به اکسیژن است. برخی از این حسگرها دیجیتالی هستند .و ارتباط آنها با اتوماسیون از نوع پروتکل دیجیتالی است. اما برخی از این سنسورها آنالوگ میباشند. یک سنسور آنالوگ ،بر حسب غلظت اکسیژن یک ولتاژ خطی تولید می کند.

یکی از اهدافی که ما در این مقاله دنبال می‌کنیم. شناخت سخت افزارهایاتوماسیونست. بنابراین با شناخت این سخت افزار ها می‌توانیم تصور درستی  ازاتوماسیون داشته باشیم. بهترین اتوماسیوناتوماسیونی است. که از بهترین سنسور ها و بهترین سخت افزارهای فرمان و قدرت بهره برد.اتوماسیون هوشمند بر اساس غلظت اکسیژن رفتار مناسبی در جهت کنترل اکسیژن ارائه می دهند. مثلاً اگر اکسیژن بیشتر شود یک فن دمنده را فعال می کند. با این کار فن هوای تازه را به داخل گلخانه مکش می کند. وقتی که اکسیژن بیشتر شود یک فن تخلیه در جهت نرمال سازی غلظت اکسیژن عمل می کند. اکسیژن بالا به خودی خود مضر نیست. اما بدانید که غلظت اکسیژن درکنار سایر گازها مطرح میشود. غلظت بالای اکسیژن دلالت بر نامساعد بودن شرایط دارد.مثلا وقتی علت گاز های دیگر خیلی کم شود.

امروزه های زیادی تولید شده اند. قیمت آنها نسبت به هم دیگر بسیار متفاوت است.برخی از این حسگر ها غلظت اکسیژن را با دقت یک هزارم  ppmبیان می کنند.

کنترل دی اکسید 

​​گیاهان مصرف کننده دی اکسید کربن هستند. اما معمولاً در نور زیاد گیاهان کربن را مصرف می کنند. یکی از مواد اولیه فتوسنتز است در پدیده فتوسنتز کربن مصرف می‌شود .و کربن های حاصل از آن تبدیل به قند میشود. این قندها در ساختار میوه نمایان می‌شود برخی از این قندها به عنوان انرژی در برگ ها صرف رشد گیاه میشود.

بنابراین وقتی نور زیاد باشد فتوسنتز انجام می‌شود. اما شب ها که نوری در کار نیست. پدیده فتوسنتز برعکس عمل میکند یعنی دیگر فتوسنتز در کار نیست .و عکس پدیده فتوسنتز اکسیژن و قندهای آن به عنوان یک واکنش کربن را تولید میکند.بنابراین در شب گیاه کربن تولید میکند.اتوماسیون به صورت هوشمندانه در جهت رفع نیاز گیاه اقدام می کنند.در محیط های گلخانه‌ای که یک محیط کاملاً کنترلی است. شرایط محیطی کمتر بر آن حکمفرما است. بنابراین اتوماسیون  گلخانه  در جهت رفع نیازهای گیاه رفتارهای متفاوتی را بروز می دهد.

سنسور های دی اکسید کربن

 

 

ارتباط پیامکی با  اتوماسیون گلخانه 

امروز ه به دلیل مشغله های زیاد و چند شغله بودن فراد ..ممکن است که همیشه در یک مگان قابت نباشیم. از این رو نیاز داریم که از راه دورمستغلات خودمان را مدیریت کنیم.برای مدیریت بهتر و سرعت بهتر وجود کنترل پیامکی امری ضروری است.

به وسیله کنترل پیامکی شما می توانید تمام پارامترها را اعم از رطوبت دما غلظت گازها و سایر پارامترها را در اپلیکیشناتوماسیونمشاهده کنید.صرف نظر از اینکه درگلخانه هستید.یا اینکه در جایی دیگر قرار دارید .فقط کافیست به اپلیکیشن فرمان بدهید. البته اپلیکیشن کنترل پیامکی مختص همین اتوماسیون گلخانه  طراحی می شود. بخش کنترل پیامکی فقط فرامین را ارسال می کند.و شرایط گازها و سایر پارامترهای داخل گلخانه را به شما نمایش می دهد.

امروزه وجود نیروی باسوادو مسئول کمتر پیدا میشود. در اثر سهل انگاری یک اپراتور یا کارگر .سرمایه گذار و صاحب گلخانه ممکن است ضررهای قابل توجهی متحمل شوند.با کنترل پیامکی شما می توانید رطوبت ساز را خاموش کنید یا اینکه از راه دور انرا غیرفعال کنید.یا اینکه فن ها و هر سخت افزاری که در داخل گلخانه به کار رفته است،کنترل کنید. از راه دور فقط کافی است محلی کهاتوماسیوندر آن قرار دارد،دارای آنتن همراه اول یا ایرانسل باشد.

پس می توان گفت اتوماسیون  گلخانه هایی  که دارای بخش پیامکی هستند.به صورت دو طرفه اطلاعات را جابجا کنند.هم اینکه اطلاعات داخل گلخانه شامل دما و رطوبت و شرایط سخت افزارها را برای اپراتور بفرستند. و هم اینکه از طرف اپراتور که در محل نیست اطلاعات حیاتی مانند غیر فعال کردن رطوبت ساز یافن و غیره را به اتوماسیون منتقل کند. علاوه بر این ها مهمترین قابلیت اتوماسیون هوشمند گلخانه در مواقعی بروز می کند که محیط گلخانه دچار شرایط بحرانی شود.

در شرایط بحرانی که یکی از عوامل آن ممکن است،خراب شدن هیتر باشد.در این حالت دما شدیداً افت می کند .بلافاصله با افت دما اتوماسیون با صاحب گلخانه تماس میگیرد. صاحب گلخانه از افت دما مطلع می شود و در جهت رفع آن اقدام می کند. گاهی ممکن است دما بالا برود.گاهی هم ممکن است رطوبت خیلی کمتر داخلی بیشتر شود. در هر صورت شرایط بحرانی یک شرایط ضرر آفرین است.اتوماسیونبه صورت کاملاً هوشمند و شبانه‌روز شرایط محیط را می سنجد.درشرایط بحرانی بلافاصله با شما تماس می گیرد.

اپلیکیشن  اتوماسیون گلخانه 

 اپلیکیشن اتوماسیون گلخانه مختص همان اتوماسیون طراحی می‌شود و به صورت منظم آپدیت می شود ‌.به مرور زمان که سازنده اپلیکیشن قابلیت های آن را ارتقا بدهد.آپدیت ها بر روی اپلیکیشن شما نصب می شود .کافیست سیم کارت بر روی بخش کنترل پیامکی آن نصب شود .بهتر است که سیم کارت دارای اینترنت باشد. یا به عبارتی اینترنت آن فعال شود. البته اینترنت فقط برای آپدیت آن لازم است. اگر هم آپدیت نشود. مشکل ایجاد نمی کند. بقیه بخش ها مثل انتقال دما رطوبت و سایر فرامین آن با پیامک منتقل میشود.یعنی سیم کارت مورد نظر باید دارای شارژ ریالی باشند.

کالیبراسیون اتوماسیون گلخانه 

منظور از کالیبراسیون یعنی بخشی که خطای سنسور را اصلاح کنند. ممکن است با گذر زمان سنسورها دچار خطای اندازه گیری شوند. در این حالت مقدار اندازه گیری شده با مقدار واقعی آن متفاوت است و فاصله قابل توجهی دارد .در این حالت چاره‌ای جز اصلاح خطای سنسور نیست.

فرض کنید سنسور دما،دمارا عدد ۲۵ درجه ثبت می کند.در حالیکه دمای واقعی ۲۷ درجه است.در این حالت سنسور دو درجه را کمتر ثبت می کند.یا به عبارتی دارای خطای منفی دو درجه است. دربخش کالیبراسیون دمای نهایی را جوری محاسبه میکنیم،تابه خطای سنسور اصلاح شود. فقط کافیست اپراتور خطا سنسور را بهاتوماسیون   معرفی کند.

به محضی که اپراتور خطای مورد نظر را ثبت کند اتوماسیون همان دمای مورد انتظار را نشان می دهد.و بر اساس همان دما هیتر را کنترل میکند.دربخش کالیبراسیون علاوه بر دما،خطای سنسورهای رطوبت، اکسیژن،آمونیاک و غیره را نیز ثبت می کنیم.

برخی از فروشندگان مدعی هستند که سنسورهایی متفاوت از بقیه سنسور ها هستند. به این معنی که بعد از گذشت چندین سال این سنسور ها دچار خطا نمی شوند.فروشنده با فنون فروش سعی بر درآمدزایی دارد. بنابراین هیچ وقت اطلاعات یک فروشنده که  تمام اطلاعاتش در حد فروش محصول می باشد اکتفانکنید.

همه سنسور ها نیاز به کالیبره دارند اگر در یکاتوماسیونبخشی برای اصلاح این خطا در نظر گرفته نشوداتوماسیونعد از گذرمدت زمانی بااستفاده می شود.

(دستگاه جوجه کشی)

  • mohammad Namvar